Les Trois Vallées

12 – 19 maart 2005 – Les Menuires

Vanochtend vroeg vertrokken in bar weer. Tot ver voorbij Dijon hebben wij alleen maar sneeuw gezien dat meteen in België al voor een flinke vertraging zorgde. Na +/- 14 uur kwamen wij in Hotel Le Menuire aan.
Net en schoon hotel met vreselijk vriendelijk personeel. Een uur na ons kwamen ook Sieds, Linda en Ivo aan en konden wij vrijwel meteen aanschuiven voor ons eerste vijf gangen diner. Het eten en ook het ontbijt is prima geregeld. Zondag meteen na het ontbijt de lange latten gaan halen. Tenminste dat was de bedoeling. Er waren geen ski’s meer maar gelukkig hielp het mooie weer ervoor dat wij dit snel weer vergeten waren. Annet ben ik tijdens onze eerste rustpauze ook meteen tegengekomen. ’s Avonds ook meteen de Yeti in geweest met hun en dat was weer als vanouds. Wij hebben hele week heerlijk kunnen skiën in vreselijk mooi weer, soms was het zelfs een beetje te warm. Les Trois Vallées is echt een super skigebied dus ook echt aan te raden bij iedereen die niets anders wil dan de hele dag op de lange latten staan.

5 april 2007 – Les Menuires

Met Pasen gaan wij geheel tegen de verwachting in toch last minute 3 dagen skiën. Het heeft de afgelopen
dagen flink gesneeuwd dus gokken wij het erop. Gelukkig kan ik via Expedia nog een kamer boeken in ons hotelletje dat de vorige keer zo goed bevallen is. Wij rijden in no time naar Albertville waar de thermometer nog steeds op 19 graden staat. Zullen wij überhaupt kunnen skiën?

Gelukkig valt alles op de piste meer dan mee en hebben wij 3 dagen volop plezier in de sneeuw en hoge temperaturen.