Toronto

5 oktober – Toronto

Vandaag staan wij wederom op tijd op. Wij gaan op bezoek bij een vriendinnetje die dicht bij Toronto woont. Na een uur of 2 rijden zijn wij in Scarborough waar zij wonen en waar ze een heerlijke brunch voor ons hebben voorbereid met verse bagels en french toast Lekker genieten, lachen, ouwehoeren en eten. Als de kids naar badminton practice moeten gaan wij richting Toronto om zo ook deze stad nog even te bekijken. Het is lekker weer maar de bezienswaardigheden vallen tegen. Hetgeen ons werd aanbevolen is helaas dicht wegens onderhoud en de meeste winkels zijn, vanwege het feit dat het zondag is, ook dicht. Als Queens Quaydicht blijkt te zijn vinden wij het genoeg en besluiten wij naar Niagara terug te rijden.

Eenmaal daar hebben wij een upgrade gekregen met Falls View en eenmaal in de kamer is het uitzicht indrukwekkender als ik verwacht had. Lekker even voor het raam zitten en ervan genieten. Het is nu bijna 4 uur en het blijft regenen. Niet zo’n zin om in de kamer te blijven hangen ondanks de amazing view en in de regen rondlopen willen wij eigenlijk ook niet dus besluiten maar naar het

casino te gaan en echt even wat geld te vergokken. De eerste 20$ zijn snel verspeeld. Toch willen wij verder en ruilen nog een keer 20$ naar CAD en spelen dan verder. Wij hebben ons spelletje gevonden: Boinging Bean. Als wij zien dat onze buurvrouw wel erg veel aan het winnen is met een variant van ons spel gaan we op zoek naar een zelfde soort machine. Als we daaraan beginnen, gaat het snel opwaarts maar ook snel neerwaarts. Naast ons zit een meisje die net als wij met centen zit te spelen. Haar vriend wisselt met haar af als ze 50$ heeft gemaakt van haar 10$ startbedrag. Hij heeft een stuk minder geluk. Van 50$ staat hij binnen een paar zetten op 5$ en dan vertrekken ze. Genoeg! Ik wil deze ook wel een keer proberen. Binnen no time krijg ik LIGHTNING! 8$ erbij. Als het geluk wat afneemt lopen wij eerst even wat rond. Wisselen Boinging Beans, met Fusion 7 af. Als we er redelijk genoeg van beginnen te krijgen (na 3 uur) willen we door spelen tot 0. Martin begint met de beans en als wij nog maar op 10$ staan krijg ik met pijn en moeite de rest. Ik geloof meer in Fusion 7. Binnen no time: FIRE!!! Volgens de kast goed voor 115$…maar vreemd..we krijgen maar 85$…snap er niets van maar dat was niet anders bij de boinging beans toen wij 5000 punten door de neus geboord kregen. Ik vind het wel genoeg maar Martin wil door tot de 100CAD. Gelukkig lukt dat ook!! Op een gegeven moment staan we op 104$. Spelen door tot 100 en gaan er dan vandoor. Eten en drinken voor vanavond is betaald. ? Gaan even naar de hotel kamer terug om even bij te komen van de spanning en de kou en gaan dan bij TGI Fridays eten. Niet top maar prima. Daarna lopen wij naar de kade omdat er om 10 uur vuurwerk is bij Niagara. De show duurt niet lang maar is wel geweldig! Ja, geef mij watervallen en vuurwerk…ik ben de gelukkigste mens ter wereld. Hierna heb ik wel onwijs veel zin in een kop thee die ik nergens meer kan krijgen. Uiteindelijk besluit ik maar de Starbucks in te gaan en om warm water te vragen. Helemaal prima. Ik geef ze een fooi en krijg een extra grote beker. Thee heb ik in de kamer wel. Thee drinken wij dan ook daar op met de hoop op een verlicht Niagara. Die hebben ze blijkbaar na het vuurwerk meteen uitgezet. Jammer. Thee smaakt er niet minder op en het slapen gaat er niet minder om.