Beuningen

4 – 6 Mei 2018

Na ontvangst van een paar leuke kortingsbonnen voor het spelen van 18 holes op het Rijk van Sybrook vindt pap een leuke actie van een hotel dat daar vlak in de buurt ligt. Snel waren wij het over eens dat we dit gingen doen en omdat het zo kort dag was, zagen wij dat het weer ons ook nog eens gunstig gezind zou zijn.

Op vrijdag, laat in de middag, rijden wij richting Beuningen naar het Fletcher Hotel Dinkeloord. Mam en pap stonden ons daar al op te wachten met een dikke borrel. Om 20:00 maakten we tijd voor de gebruikelijk 2 minuten stilte op deze avond voor de Dodenherdenking, waarna we heerlijk op de gekacktes brötchen aanvielen die mam en pap ’s middags al gehaald hadden. Heerlijk!

Na het ontbij meteen klaar gemaakt voor de eerste 18 holes. We spelen Noord – Zuid. Prachtige baan, goed weer en fantastisch gezelschap. Wat wil een mens nog meer? Ja, een paar rake klappen zouden ook leuk geweest zijn en die waren er gelukkig ook wel maar dat hadden er wat meer mogen zijn. Het golfen was niet echt de hoofdreden (weliswaar misschien de meest tijdrovende) van dit weekendje dus konden wij ook de mis slagen vrij makkelijk en snel naast ons neer leggen.

Na 5 uur, die de 18 holes in beslag namen, drinken wij nog wat op het terras alvorens nog even de grens over te gaan naar Nordhorn voor een paar boodschappen. Bij terugkomst in het hotel genieten wij nog lekker in het zonnetje bij het zwembad van wat drankjes en uiteraard ook het zwembad zelf nog even. ’ s Avonds hadden wij dinner bij het hotel dus wij hoefden gelukkig niet meer ver. Wel zo lekker eigenlijk en boven verbazing was het eten ook nog smakelijk. Kopje thee met een heerlijke schokoküss toe. Bedje liet niet lang daarna op zich wachten.

Voor zondag ochtend hadden we nog een keer 18 holes gepland staan. Wij twijfelden allemaal een beetje. Mam en pap besloten uiteindelijk niet te gaan wat ik een verstandige beslissing vond maar wij konden het toch niet aan ons voorbij laten gaan. Op tijd waren wij bij Sybrook. Konden helaas niet eerder starten vanwege een competitie maar uiteindelijk was dat helemaal ok want wij liepen met zo’n 4 2-bal formaties die allemaal lekker doorliepen. We speelden in het begin dan ook als een malle. Helaas veranderde dat na hole 8 enigszins en kwam de flow helaas ook niet meer terug. Alles leek linea recta aantrekkingskracht naar het bos te hebben. Desondanks hebben wij een heerlijke dag gehad en zijn wij na het golfen langzaam naar huis gereden.