Knokke

20 – 23 oktober 2017

De droom van één persoon leidde ons dit weekend naar Knokke-Heist. Knokke-Heist was niet zo zeer de droom maar wel het familieweekend met Sissi aspect. Op vrijdag rond 2 uur mochten wij het huis aan de Pannenstraat in. Prima huis met een grote woon-leef-keuken kamer waar wij allemaal ons plekje wel konden vinden. Op vrijdag lekker geborreld en wat gegeten.

Voor zaterdag hadden ze eigenlijk vrij slecht weer voorspeld maar gelukkig was het droog en eigenlijk best warm. Heerlijk op het strand gewandeld waarna we alle voorbereidingen hebben getroffen voor `de` avond die helemaal vlekkeloos en vol liefde verliep.

Helaas was het zondag vooral heel erg koud. Een beetje door de winkelstraat van Knokke gelopen. Waren er helaas alleen vrij snel op uitgekeken dus de rest van de dag vermaakt met allerlei spelletjes. Wist niet dat liplezen zo veel slappe lach buien teweeg kon brengen. ’s Avonds heerlijk aan de zelf gemaakte hamburgers met een kampvuur in de tuin toe. Maandag ochtend was iedereen bijtijds op want we moesten om 10 uur het huis weer verlaten. Na een stevig ontbijt zijn wij allemaal weer huiswaarts gekeerd. Zeer geslaagd weekend met zoals wij gevoeld hebben een tick in the box on the bucket list.